Ystävyyttä vai rakkautta?

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Välillä tuntuu, että ihmiset joita tarvitsee on liian kaukana.
Sisällä on suuri ikävän tunne, joka haavoittaa sydäntä.
Miten voin saada sen tunteen pois?
Lähtemällä sinne paikkaa, jossa kaikki mitä tarvitsen on lähellä.
Tahdon jatkaa elämää, en vain junnata paikallani.

Miksi asiat ei voisi mennä aina niin, miten haluaisi?
Se olisi varmasti mahdottoman tylsää, mutta tahon tämän pahanolon tunteen pois.
Sinä siellä missä oletkaan, pelasta minut ja vie sinne missä minun on hyvä olla.

Kunpa voisin vaan tarttua sinua kädestä kiinni ja pitää sinua vaan lähelläni.
En päästäisi sinusta koskaan irti.
Pitäisin sinua kuin kukkaa kämmenellä ja antaisin kaikkeni vain sinulle.

Jos voisin tehdä jonkun ihmisen onnelliseksi, niin tekisin sen.
Tekisin kaikkeni, aivan kaikkeni.
Kuitenkin niin, että minullakin olisi hyvä olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot