Olenko onnellinen?

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Olenko oikeasti onnellinen, en.
Pelkäänkö elämää vai mikä tämä tunne on?
En tiedä, onko ihmiset onnellisia minun puolesta.
Tuntuu kuin kaikki tärkeät ihmiset olisi oikeasti poissa.
Välillä tärkeitä ihmisiä on liikaa,
Mutta nyt tuntuu ettei niitä olisi ollenkaan.

Ihmiset jotka on minulle tärkeitä ei arvosta elämääni,
Ainakin siltä minusta tuntuu.
En voi sanoa, että olisin onnellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot