Luovuttaakko?

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Ehkä se olis aika unohtaa,
joudun kuitenkin särkymään,
tiedän sen.

Luovuttaa ennen kuin se on liian vaikeaa
jos se ei tapahdu pian nii tiedän,
kuinka satutan itseäni ja hajoan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja ajatuksia, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot