Isän menetys

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Isä sä lähdit täältä tietämättä,
rauhassa ja levossa.
Sänkyyn sinä nukahdit,
kumpa joku sen meille kertoisi,
et miksi oli sun aikasi.
Pääsit paikkaan enkelten,
lepää siellä rauhassa.

Selite: 
Isän kuolema.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot