Ole onnellinen

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

En tiiä mitä tehdä..
Välillä pelkään sitä, mitä sun sielu ajattelee.
En halua tietää mitä tää kaikki tulee olemaan.
En tiedä pitäisikö itkeä, vaiko nauraa.

Se mitä oot mun ja rakkautesi seurassa on outoa.
Tahdot palata kaikkeen vanhaan,
mutta mitään et voi sanoa. Oletko onnellinen?

Tahdon vain rauhaa ja rakkautta sun elämään.
Nauti siitä mitä sulla on, jos olet onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot