Jossakin kaukana

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nykyään kirjoitan niin paljon
etten jaksa ajatella sinua
istun kannolla hölkkälenkin jälkeen
ja puren kynää jollei se anna sanoja

Odotan talvea, lunta ja pakkasta
ehkä ne ovat tänä vuonna arvossa
arvaamattomassa.

Olen luopunut muista odotuksista
elämä antaa mitä milloinkin antaa
jotkin asiat soljuvat toistoina

Ihmetyksen vallassa seison
tulevassa lumisateessa.

ja täysikuun valossa talven toivossa
olen aivan varma
että olen hetken riisuttuna aseista
Sen hetken kun samaisen kuun pintaa
sinä silmilläsi hyväilet

Siellä jossakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oleminen ihan ilman odotusta - se se vasta elämää!
Kiitos kommentista!

Upeaa kerrontaa, kiitos

hieno

Hiljaisuuden meri
aivan kuin toisen silmin nähtynä
kosketuskin tuntuu

Tässä on runoilijan elään seinästä toiseen ja vapauteen

Mää olenki ajatellu että kiiruinenhan see on see Noituus - ku ei mitään kuulu akast =)

Vaan lemmonko takia se lumi piti vedeksi noitua :p

Kattelin kuuta klasin takaa =)

Herkkä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot