Sydämenlyöntejä

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyhjällä rautatieasemalla

tyttö

seisoo asemarakennuksen
ikkunan
sydämessä

peilikuva
hakkaa menneisyyden
tahdissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näen itseni tyttönä siellä asemalla ja elän menneessä, kun tulevaisuus on tällä hetkellä niin äärettömän hauraissa kantimissa.

rikkinäinen runominä
kosketti vietävästi

Herkkä, hyvä runo

Tässä runossa näin oman kuvani... hienon koskettava siis.

Upea,pidän.

Runosi koskettaa

Kauniinkaunsta runosanailua. :)
Pidän tästä todella. 
 

Käyttäjän kaikki runot