Täyttyneet päivät

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olimme nähneet hänen
katseessaan kaipauksen

Jo kauan ennenkuin
hänen sielunsa poistui koskettamaan
tähtikarttaa.

Koska näin hänessä
kasvot Jumalan?

Silloinko anteeksianto
kuoriutui sanasta teoiksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teksti ja kauniisti kerrottu

Hieno teksti ja kauniisti kerrottu

Hieno teksti ja kauniisti kerrottu

 

Käyttäjän kaikki runot