Uno

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohdin kirjoittaa puumerkin
siihen laskuun joka oli pudonnut
postilaatikkoni viereen

Miten paljon olenkaan unohtanut.

Viikkojen vieriessä kivisiä katuja
ajattomuuden tekemiin koloihin

Tein hetkistä elämän juhlaa
ja kadotin näkökiikarini kaiken tämän sivukrääsän sekaan
Roskat ne jaksaa lennellä pilkallisesti tuulen mukana
ja minä roikun niissä sokeasti kiinni

Eihän sitä tiedä
lienenkö kadottanut taas jotakin tärkeää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä aukeilee vähän joka suuntaan. Siinäpä miettimistä.

Tässäpä sitä taas on noiduttu tuo runon ydin tuonne unohduksen suohon, niin ettei meinaa löytää, vaik' kissojen ja poliisikoirien kans ettis, mut' eihän kysyvä tiedä mihin eksyy ja sit se löytyy, että kantsiis unohtaa kaik asiat mitä on unohtanu, eikä alkaa niitä muistelee, kun se vanha sanontakin on, et patonkia sille välijalkapaperissa kunnolla, et oppii muistaan mitä välistä ei tartte unohtaaa.

Oli taas sellanen hyvä runo, ettei sitä unoha koskaan, jos vaan muistais.

ToivotoivOkUtvonetOIvo

 

Käyttäjän kaikki runot