Arvaatko mitä.

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku soittaa repaleista räppiä
naapurin koirankopin takapihalla.
Musiikki raastaa, riistää ja särkee.

Aasinsilta repeää

Hiljainen huilu alkaa soida.

Niin kauniista melodiasta
kyyneleet kimpoavat sateenkaarina
pukemaan kuuta.
Ja tähdet.
Ovat yötaivaan suihkuavaa lentoa

Kaikki toiveet.
Yksitellen.
Satavat jalkojeni juureen.

Toteutettuina.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot