Katoavaa

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vasten rantakiveä
hiljaa nyyhkäisi

jalanjälki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pienen asian vavahduttavan suuri voima
koskettava

Koskettava ja herkkä

Voi... Tämä riipaisi jotenkin..

Puhutteleva runo yksinkertaisuudessaan

kivi itsessään on ollut siinä jo ajat
eikä katoa
tuntee vast'edeskin jalanpainalluksen
keveän askeleen

Katoavaa kauneutta rantakivissä.
Sen voi vieläkin nähdä.
Katso kauneutta.

--<-@ ja Onnellista loppusynttäripäivää --<-@

TopitoivoOtoivokuTvone

mikä tunnelma viidessä sanassa, haikean kaunis on runosi!

Niin herkkä, että uskaltaa tuskin huokaista.

Herkkää

Lyhyt, monimerkityksellinen runo.

PALJON ONNEA!

Onnittelut tänään tässä Syntymäpäivässä!

Puhuttelevan hienoa minimalismia.

Pienensuuresti koskettava.

Tämä ei ole runo lyhyydessään, mutta silti sisällössä on monen runon edestä asiaa.

Kostevvava tunelma,hieno,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot