Tyhjä toivomuskaivo

Runoilija Minänoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet kadottanut itsesi minuun
eräänä päivänä kauan sitten
hetkenä jolloin tulitikku raapi itseään
syvällä sydämeni eteisissä

Siellä sinä istut ja mietit miksi kaikki tämä tuhka
ympärilläsi.Miksi tämä tuhka

Niin monta kertaa olen tuhkasta noussut
ravistellut iholtani irti palavia kekäleitä
olen tanssinut tulitanssin kerran toisen kolmannen

Ei enempää vastauksia, älä kysy mitään.

Ole vielä joskus oikeasti. Ole.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo

 

Käyttäjän kaikki runot