Raaka totuus

Runoilija Dark Angel

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä maailma kaataa paskaa kokoajan mun niskaan,
sinisilmäisyyden mä roskiin viskaan.
Kova täällä on pakko olla,
nössön turha tänne on tulla.
Jengi syö toisiaan elävältä aina,
ei siinä paljoa hyväsydämisyys paina.
Ryminällä on pakko eteenpäin mennä,
ei täällä keijukaiset enää lennä.

Sotaa, murhia ja terrorismia,
kaikki kusipäät voisi tältä pallolta nistiä.
Verta, hikeä ja kyyneleitä kaikkialla,
sadonkin perkele taas vei halla.

Kaduilla lapset nykyään pelkää,
kylmänväreet hiipii pitkin selkää.
Puukot, aseet ja nyrkkiraudat ottakaa esiin,
tämä maailma on hukkumaisillaan kuoleman vesiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot