Ulkopuolinen

Runoilija Dark Angel

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin huoltoaseman terassilla,
muita ihmisiä ympärillä.
Ne nauraa keskenään,
mä nurkkapöytään yksin jään.

Sytytän sätkäni ja mietin,
miten rankan lapsuuden todellisuudessa vietin.
Nämä pellet ei sitä tiedä,
enkä mä niiden kasvoja siedä.

Ottaa mua päähän niiden hymyt ja räkätys,
kotona mua odottaa taas kauhea mäkätys.
Missä sä oot ollut?
Mikset aikaisemmin kotiin tullut?

Tee toi ja tee tää,
ei mulle omaa aikaa yhtään jää.
Kaikki pyörii sen ämmän ympärillä,
se kutsuu mua nimillä vittumaisilla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot