Varjo

Runoilija Dark Angel

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Varjo tummin päälleni laskeutuu,
ketään muita en nää.
Onko kohtaloni todella tää?
Yksinkö elämään on mut tuomittu,
tähän mustaan hetkeen kahlittu.

Susta lohtua hain,
vaan mitä sulta sain.
Et sä mua auttanut,
et välittänyt.
Kahleet puristaa liikaa,
tahdo olla tässä en.
Sanoa tahdon sulle sen,
suhun luotin,
luulin sun auttavan.

Et sä vastannut kun apua pyysin,
kyyneleitä samalla pyyhin.
Viestiä tärisevin käsin kirjoitin,
ääneen itkin.

Kylmässä vesisateessa viestiäs odotin,
odotin, odotin...
Vastausta saanut vaan en.
Et kiitti vaan ja hyvästi,
tän jälkeen nää mua et.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot