Sielu huutaa

Runoilija Dark Angel

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä puhun ehkä paljon kaikkea muuta,
mutten pysty oikeassa paikassa aukaisemaan suuta.
Sulle tahtoisin kertoa tunteitani näistä,
enkä vain jokapäiväisistä säistä.
Ikävä kalvaa mun rinnassa,
ja tunteet on aika pinnassa.
Huudan ja raivoan turhaan,
todelliset tunteeni murhaan.

Mun sydämessä olisi tilaa sulle,
mutta mistä löytyisi koti mulle.
Yksinäni kuljen katuja pitkin,
eilen taas kohtaloani yksin itkin.
Vaikka hakkaankin päätäni seinään vain,
pelkän paskan fiiliksen mukaani sain.

Susta mua aina varoitetaan,
mut sun luotas karkoitetaan.
Mutta paskaakos se muille kuuluu mitä mä teen,
se roskasakki voi haistaa pitkän veen.
Mä teen mitä huvittaa,
muut tekee mitä uskaltaa.
Silti toivon sun huomiota,
mutta mä taidankin odottaa kuolemantuomiota.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot