Pelkään

Runoilija Dark Angel

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä rakastan sua enemmän kuin mitään muuta,
en pyydä sua tuomaan mulle taivaalta kuuta.
Mä silti joka päivä pelkään,
että sä vielä puukotat mua selkään.

Pelkään jonkun toisen naisen vievän sut multa,
ole kiltti,
älä petä mua kulta.

Oot mun elämän palapelin tärkein pala,
ja meitä yhdistää avioliiton vala.
Onnellinen oon kun sä rinnallani kuljet,
toivottavasti menneisyyden ovet perässäsi suljet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot