sinusta ja minusta !

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä omistin elämäni sinulle
minä annoin kaikkeni sinulle

minä raksti sinua
halasin sinua

Kuskasin korvaasi helliä
sanoja

minä antauduin sinulle
koska tahdoin niin

minä vuoksesi jouduin
kyyneliin

minä olin olevinani ainoa
jolla ei lopulta ollut toivoa

minä sinua kapasin
kamalasti

minä pettyä sain vuokses
ankarasti

sinä olit kaikkeni
aarteeni ehkä silloin kallein

enää on vain muistot
haavat siellä missä
pieni sydän särkyneenä
vaikertaa

ei eletty elämää lopuun sinä ja minä
ei mietitty toisista hyvää ..

näin se vain on ja elämä jatkuu
paljon sitä siihenkin mahtuu !!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kipeä oli runosi =(
Siitä huolimatta, Hyvää Syntymäpäivää :-)

 

Käyttäjän kaikki runot