Kuvitelma

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljin silmäni mä hetkeksi vain
näin sinut kuvitelmissain .
Oltiin rannalla alla koivuisen puun
sinne ei nähny kukaan muu .

Me halattiin ja suudeltiin
kauniita lauseta vaihdettiin .

Sä hivelit heinällä vartaloain
se kylmät väreet mun selkääni sai.

Kohta mä kuitenkin havahduin
kuin satua se ois ollut vaan ei totta laisinkaan !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot