Tahtoisin sinun olevan !

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuin kuiskaus öisen
tähtitaivaan,
kuin henkäys syys
tuulen .

kuin kirkas hanki
tammikuussa,
kuin lämmin takka
olohuoneessa .

kuin askel hento
varovainen,
kuin lämmin peitto
untuvainen .

kuin aamun
rusko ,
ja auringon lasku

kuin sade syksyn
ja talven.

kuin elämäni kallein,
aarteistain.
kuin helmistä kirkain
ja kiiltävin .

kuin ystävä, kallein
ja läheisin .

sun tahtoisin
sun soisin olla .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot