Pettynyt

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen siitä saa kun liikaa
odottaa .

sen siitä saa kun turhaa
lupaillaan .

sen siitä saa kun
vain haluaa .

pahn mielen ja katkerat
muistot .

ei ole hyväksi luvata
turhaa

ei hyväksi sanoa
minä tässä .

jos ei ole pitämässä
sanojaan itsensä takana .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot