Tahto

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin mutta en uskalla
Tahtoisin mutta en kykene
Tohhtisin jos saisin itseni kasattua
Uskaltaisin jos saisin rohkeutta

Anna minulle hellyyttä kosketa käsilläs vaikka minne
tuntisin sinut lähelläni
lupaan nauttia olla hellä lupaan uskaltaa ja kyetä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot