SoldierOfFortune

Runoilija SoldierOfFortune

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007
Viimeksi paikalla: 12.7.2023 12:58

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.12.1979

Jostain syystä omat runoni ovat monesti kovin synkkiä, mutta mahtuu joukkoon mukavampiakin. Surullisena ainakin tuntuu syntyvän parhaiten runoja. Johtuu varmaan siitä, että onnellisena ollessa on parempaakin tekemistä.

Toivottavasti runoni ovat kuitenkin mielenkiintoisia ja antavat ajattelemisen aihetta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita.
 

Lupaus

Sanoit rakastavasi minua
enemmän kuin ketään!
Lupasit olla vierelläni
nyt, aina ja ikuisesti.
Minä kuuntelin ja tiesin,
että lehmät lentää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kolahti ja kovaa, kun on itsekin tullut pyöriteltyä paljon samanlaisia ajatuksia viime aikoina. Tai oikeastaan aina. Tykkäsin tästä kovasti. Paljon olet saanut tunnetta mahtumaan lyhyeen runoon.
-lisää keskustelua aiheeseen liittyen, se on ehdottomasti tarpeen!
Joskus käy niin, että ei menekään, niin kuin haluaisi.
Tää upposi tähän lukijaan täysillä ja hyvällä

Tässä on hyvällä tavalla elämänmakuisesti, herkästi ja myös vähän kyynisen karheasti, huvittavastakin kiteytetty sitä tunnetilaa ja todellisuutta, jota vähän filosofisempaan tyyliin tavoittelin runossa "sinä olet hän silloin": sinä olet hän silloin // kun pehmeät yöt / helisevät / hentoja kosketuksia / suudelmia kosteilla poskipäillä // niin hauraasti sinä olet // sitten kun olet mennyt, / kun sinusta sanotaan toiselle, / väheksyen: // älä hänestä välitä, / hän on yksi erehdys / kaukaisessa menneisyydessä // silloin sinä olet hän / rakkaani pitkässä, pimeässä yössä / kaikkien niiden epäsointuista kavalkadia // jotka aikojen alusta tähän päivään / kaikilla mantereilla, kaupungeissa / katseiden alla // hylättiin arvoa vaille // mutta nyt, nyt olet sentään vielä sinä // ja vaikka sinäkin, rakkaani, olet yksi niistä / niin kuin jokainen sinä / kerran on hän / ja jokainen hän vain yksi niistä // jotka eivät ole mitään // ja hän laittaa käden olkapäälle, / katsoo rakastaen, / puhuu menneistä rakkaistaan // että ne eivät ole mitään / sinun rinnallasi, rakkaani, eivät niin / mitään // sinä olet korvaamaton, / olet ihmeellinen, ihmeellisin // ymmärräthän, / en koskaan voisi elää / ilman sinua // kaikesta tästä huolimatta // kuinka kaunis oletkaan, / kuinka arvokas // poskellasi vierivää kyynelvanaa / hiljaa suutelen pehmeässä yössä // hauras. Löytyy mun runoissa päivämäärällä 29.10.2010. Tsemppiä, jaksamista ja sydänvaloa sinulle ja jokaiselle meille näihinkin karheisiin tuntoihin. Olet arvokas ja korvaamaton, koska olet!

Ytimekäs ja kolahtava 🌟
 

Käyttäjän kaikki runot

Syntymäaika: 
19.12.1979
Runojen lukumäärä: 
10
saannot: 
Olen lukenut sivuston säännöt ja hyväksyn ne.
tietosuoja: 
Olen tutustunut sivuston tietosuojaselosteeseen.