Isä

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
Olenko jo antanut tarpeeksi
lyöt hamsterini häkkiä niin, että kanteen tulee lommo
kyyneleet valuvat pitkin poskiani
ja huudat siitä, kuinka maailma olisi parempi paikka ilman minua
olenko jo antanut tarpeeksi
minun kuuluisi leikkiä vielä keppihevosillani
eikä seistä sinun ja ovemme välissä
peläten alkoholia ja kylmää talviyötä
olenko jo antanut tarpeeksi
isä, anna minulle anteeksi
ethän jätä minua kotiin yksin
sillä en tiedä milloin palaisit
  jos palaisit
olenko jo antanut tarpeeksi
en ole nähnyt sinua vuosiin 
ja silti äänesi kaikuu kalloni sisällä
enkä ole vieläkään tarpeeksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

josko tämäkin hieno runo
auttaa isän äänen häivyttämiseen -
mitä petoja isiin kätkeytyy
kun viina miestä vie 
ja järkeä ei ole
 

Käyttäjän kaikki runot