Seinä

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
Raavin seinää
sen maalipinnassa on halkeama, jonka reunoja revin
halkeama alkoi ehkä pienestä, mutta nyt se kasvaa
  ja kasvaa
    ja kasvaa
kunnes seinä on betoninharmaa
ajatukseni ovat olleet nyt harmaita
kanavat päässäni eivät toimi vaan kuulen staattista suhinaa
näyttö rakeilee kunnes muuttuu mustaksi 
mutta olen huono sammuttamaan 
tahtoisin päästä pakoon alastonta seinää, jonka revin riekaleiksi
mutta et ole enää valmis maalaamaan sitä kanssani uudestaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

seinä on vankkaa betonia
liekö tarkoitus että maalaat sen yksin
väreillä joita itse haluat?
Koskettava, ja surullinenkin runo ✨ Kaunista siltikin
Koskettavaa, apua voi saada muualtakin.
 

Käyttäjän kaikki runot