Rakkaus

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
Rakastan sinua
rakastan niin paljon,
etten halua enää syödä
aamiaisleivät oksettavat vaikka vatsani kurnii huonosti nukutun yön jälkeen
rakastan sinua niin paljon, etten tiedä onko tämä enää rakkautta
se, että haluan pois nyt kun meitä ei enää ole lienee yksi oireista sille,
etten voi tarjota sinulle mitään mitä masennukseni ei olisi värittänyt
Senkö takia et halunnut enää jatkaa?
Tai voinut jatkaa?
Mitä jos rakkauteni väri on myrkynvihreä
se on tahmea lieju, joka hautaa alleen kaiken
hautasiko se sinutkin?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus voi aiheuttaa hyvin voimakkaita tuntemuksia.
 

Käyttäjän kaikki runot