Sv: hyväksikäyttö

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
”Onpa sulla korkea kipukynnys,” sanot
  en uskalla huutaa
tunnen veren tihkuvan ihoni läpi samalla kun vedät naruistani
ja kysyt, ”olihan toi ok?” kun olet vienyt haluamasi
  en uskalla huutaa
eivätkä kyyneleeni ole kyllin rohkeita vieriäkseen poskiltani alas
väännät kovempaa enkä voi juosta
sillä sidot jalkani naruillasi
  en uskalla huutaa
kätesi vaeltavat ihollani
tehden jälkiä joiden katoamista saan odottaa Kela-terapian alkuun
et vaivaudu kysymään ennen kuin kosket
  ja haluan huutaa
mutten saa edes kuiskattua ei
ehkä unohdit, etten koskaan suostunut tähän
  en uskalla huutaa
vaan odotan että lopetat
vaikka sormesi edelleen näkevät nälkää 
ja pureksivat sieluni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hirveää miten ihmiset toisiaan tappavat
käyttävät väkivaltaa lähtemättömin vaikutuksin

toivottavasti riipaisevan kauhea ja hieno runosi saa enemmänkin lukijoita
kuin nämä sivut tarjoavat
 

Käyttäjän kaikki runot