Pisarat

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
Seuraan sadepisaroita
veden valumista vasten ikkunaani
se taittaa valoa
ja tanssittaa, tuudittaa mieltä
pisarat valuvat taivuttaen kieltä
joka haluaisi olla yhtä omasi kanssa
kevyesti
hieno kosketus saa minut hiljaiseksi
pisarat valuvat vasten ikkunaani
en muista miltä huulesi tuntuvat
ja itken sateen mukana
muistelen aikoja jotka lipuvat kauemmaksi mitä vanhemmaksi tulen
enkä halua ymmärtää
mikä vei sinut pois
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä jää hetkeksi yksin ihmettelemään.
 

Käyttäjän kaikki runot