Älä itke

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 
Vesipisarat valuvat pitkin poskiani
ne muodostavat jokia
syviä uurteita
samoin kuin äänesi
joka kaikuu seiniltä
seuraa nurkkaan ja penetroi ihohuokoseni
haluan huutaa mutta ääneni kuiskaa hiljaa
”anteeksi,” sanon ja painan pääni
kaikusi kasvaa
älä itke turhasta
annat minulle vielä syyn vuodattaa kyyneleitäni 
enkä vieläkään tiedä tunnenko ihollani sateen vai sylkipisarasi
ja huudat, huudat niin kovaa että korviini sattuu
julistat minut jälleen kelvottomaksi ja saatat rippeet itsetunnostani
lepäämään mullan alle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva lataus runossa, joka saa miettimään ihmisten kohtaamisia hyvässä ja pahassa.
Itkeminen helpottaa, mutta sen on hyvä kestää hetken kerrallaan.
 

Käyttäjän kaikki runot