Itken onnesta

Runoilija Satakieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.10.2023 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista <3
 

Katsoin sinua
Tiesit, etten voi hyvin
Enkä ymmärtänyt miksei se saanut sinua juoksemaan karkuun
Miksi olet jäänyt vaikka käteni ovat arvilla ja mieleni mustelmilla 
Avasin oven ja astuit sisään 
Otit minut syleilyysi ja pitkään
Itkin hiljaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan ihanaa, onneksi on joku, joka rakastaa.
saada ymmärrystä ja lohtua vaikeina hetkinä -
korvaamatonta
empatiaan liian harva kykenee
 
 

Käyttäjän kaikki runot