Ymmärtäväinen

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Oisin mä mut
En mä ny jaksa
Ku olin viimeks eilen
Enkä millään kyllä viittis
Vaan sun takia vaivautua
Mä en jaksa teeskennellä koska
Ei se oo mun ominaistuoksussa.
Se on neulottu kiinni mun kantapäihin.
Ei huvita olla aina niin…

Masentunu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot