Päässä

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Se ajaa hulluksi
Kun ei tiedä ikinä aivan varmasti onko valveilla.
Kertovat miten mielikuvitus voi taiteilijalla joskus tehdä tepposet.

Voihan se. Ja tekeehän se.

Selite: 
Varjoja joka puolella.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot