Voi ny...

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Yritä rakas ymmärtää
se ei mrkinnyt paskaakaan.
Sen huulet vaan oli niin
kauniit
Eikä kumpikaan
siinä vaiheessa enää
ollut kykeneväinen ajattelemaan.
Ja se vitutus aamulla...
Se oli jotain sanoinkuvaamatonta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot