Täydellinen. Jos vain...

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Tänään taas
Mä sidon naiseuteni
Piiloon muilta.
Niin tiukasti kuin osaan.
Niin ettei meinaa henkeä saada.
Kokovartalopeili
Ilkkuu mun jokaista osaa
Lantion kaari
Luisevat mutta
Siltikin lihaksikkaat jäsenet
Pitkät sääret
Elegantit sormet.

Täydellisiä.

Mutta silti ne eivät ole mun.
Ne on varastettu joltakin…
Naiselta.

Mutta mähän olen
mies.

Selite: 
Ymmärtäkööt ken ymmärtää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kipeä runo, samalla kauniskin. Ja ahditus tarttuu lukijaankin.

 

Käyttäjän kaikki runot