Voi, haluaisin

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Niin kovasti.
Niinkuin pikkuriikkisen ja melkein säälittävän pieni
varpunen pesässä.
Lytistyneenä emonsa alle
ja silti niin onnellinen.
Koska sillä on kaikki.
Sillä on äiti.

Voi, haluaisin
Niin kovasti.
Olla taas pieni.
Olla turvassa kovilta tuulilta.
Kylmiltä sanoilta.
Pieni ja äidin helmoissa.

Voi, haluaisin
Niin kovasti.
Kertoa koko maailmalle
Että nyt ei enää
tämä pieni ihminen jaksa.
Sen sijaan
kuitenkin
Hyppään pyörän selkään
poljen
kaupungin läpi
Äidin luo.

Tällä kertaa vain kahville.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot