Stand up, please

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Englannin tunnin lopuksi
Opettaja marssii luokkaan
Jakkupuvussaan ja hihkaisee
”Good morning class. Heads off, please”.
Ja joku takapenkissä
Naurahtaa ajatukselle.
Ristirouva kääntää kasvonsa
Oppilaisiinsa päin ja sen
Ilmeestä huomaa,
Että tosissaan se oli.

”Mutta minä pidän päästäni niin kovin.”
In english, please!

Mitäs me nyt tehdään?

Selite: 
Omistaisin tämän yläasteen englanninopettajalleni. Arvostettava rouva.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot