Äiti hei?

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Mitä minä olen
Sinun mielestäsi
Huonona päivänä?
Liian laiha
Laiska
Saamaton.
Lapsellinen
Rasittava
Tyhmä
Ylidramaattinen
Välinpitämätön
Hermoheikko
Muutenkin heikko.

Mitä minä olen
Sinun mielestäsi
Hyvänä päivänä?
Kaunis
Ahkera, kun niikseen tulee.
Luova
Itsenäinen
Hauska
Älykäs
Tunteikas
Välittävä
Ja monin tavoin vahva.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot