Oma vika

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Onhan mulla ikävä
Sä et vaan huomaa sitä.
Sulla on uudet kaverit
Ja se poikaystävä.

Mä olin itsekäs
Ja lähdin just
Kun oisit mua tarvinnut.
Siis… Tokihan me tavattiin
Lomilla
Ja melkeen joka viikonloppu.
Mutta jotenkin se vaan jäi,
Kun sulla on ne sun kaverit
Ja se poikaystävä.

Mä en enää laske päiviä
Millon viimeksi nähtiin
Millon viimeksi naurettiin yhdessä
Kun joku idiootti oli
Tullut haastamaan sulle riitaa
Ja sä olit täräyttäny
Sitä nyrkillä silmäkulmaan
Ja miten se riidanhaastaja
Oli seuraavana päivänä koulussa
Sanonu, että sai turpiinsa paljon isommalta jätkältä.
Sä oot yhä mun pikkusisko
Vaikka sä annat pojille selkään
Ja sulla on se poikaystävä.

Monesti oon yrittäny puhua
Sulle mesessäkin
Mutta aina se on se sama
Vastaus:
”Enmä nyt ehi, ku se o täälä”
Se poikaystävä.

Kai se on multa väärin,
Että oletin sun aina olevan siinä
Vaan mua varten, koska
Mäkin pyrin aina oleen
Sua varten.
Mutta nyt kun sulla on
Kaikki hyvin
Ja omat kaverit
Ja se poikaystävä
Niin mulle ei oo enää tarvetta.

Mutta ihan vaan siltä varalta
Että joku päivä mua tarvitsetki
Niin mä olen
Aina täällä.

Selite: 
Tuli ikävä pikkusiskoa. :<
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti kirjoitettu! itselle tuli mieleen kuinka olen ehkä ollu juuri tuollainen pikkusisko. no, vielä ei oo liian myöhäistä.. (-:

 

Käyttäjän kaikki runot