Nyt on kesä

Runoilija Inima2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jo monta vuotta,
on kesä tullut.
ja mennyt.

En ole edes tajunnut.

Taas kesä hyökkäsi,
saapui niin yllättäen.

Monta kesää on mennyt,
johonkin hävinnyt,
kevätkin saapui, ja meni ohi.

Tuntuu, että sain pitkästä aikaa kesän kiinni,
melkein.

Nyt se on! Tiedostan sen.
En odota ja pelkää syksyä,
on lämmintä,
kaunista,
kesä!

Sinä toit sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot