En minä tarvitse vastausta

Runoilija Inima2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi,
ei sinun tarvitse,
lohduttaa.

Kyllä minä pärjään,
tilanne vain,
hämmentää.

Anna minulle aikaa,
en ole epätoivoinen,
en vaadi,
en pyydä,
en tahdo.

Minä vain...
odotan.

Toivon.

Rukoilen.

Hymyilen,
jälleen.

Kiitos, kun otit syliisi,
tuoksusi,
edelleenkin hämmentää,
kuka sinä olet?

Muista,
en vaadi vastausta,
ei minulla ole edes kysymystä.
Ole silti,
rehellinen minulle.

En kaipaa elämään lohduttajaa,
en hae mitään,
on silti ihanaa,
että tulit.

Muista,
epätoivon hetkellä,
et näe minua,
se on vain varjo,
pelko?

Muista,
älä ota vakavissasi,
se olen vain minä,
herkkä ihminen.

Muista,
ole rehellinen,
niin olen tyytyväinen.

Muuta en tarvitse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot