Muukalainen

Runoilija Inima2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On mieli mielenkiintoinen, kehittyvä ja uudistuva, oppiva ja muistava.

Entä sitten kun, mieli ei anna avaimia käteesi?
Kun se päättää pudottaa sinut kärryiltä?
Sanavaltasi on unohdettu, mielesi päättää nyt itse.

Sinä. Miksi juuri sinä? Miksi juuri nyt? Mistä sinut tulit? Miksi mieleni valitsi sinut?

Sinä, ihana ihminen. Uskon kohtaloon, tarkoitukseen, uskon voimaan erilaiseen. Miksi siis tulit?

Hei! Onkin sattuma, vain. Ei ole vastausta. Vai onko? Mihin johtaa tämä tie? Katkeaako matka, kääntyykö polku uusi? Mitä tuo tullessaan... tiedän, vain aika kertoo.

Jos voisin sen kuuluttaa, jos voisin ajatuksiani avartaa, voisin kertoa! Ei, minä vaikenen.

Olen pakahtua hymyysi,
kuuntelen ääntäsi,
olet ajatuksissani.

Katson sinua,
kosketan sinua,
se on taikaa, elämän luomaa omaa taikaa,
ihanaa taikaa,
petollista taikaa.

Päätin, en etsi vastausta. Päätin, en aio kertoa. Päätin, olen hiljaa... kunnes,

mieli päätti toisin, mieli kääntyi vastaan,
päätti asian ilmoittaa, päätti kaiken aloittaa..

minkä kaiken?

Ei ole mitään kaikkea, on vain miljoonia ajatuksia, on mahdollisuuksia, on ovia, lukittuja.

En uskalla koputtaa niistä yhteenkään. Jos kukaan ei avaa?

Mieli ei anna periksi, mieli jankuttaa päivin,
mieli jankuttaa öin. Miksi se tekee minulle näin?

Olet muukalainen matkallasi, pysähdyit hetken luonani, tiedän sen. Uskon niin. Olet matkalainen, viestintuoja.

Minä sain viestisi, minä luin sen tarkasti, uudelleen ja uudelleen. Yhä minä luen, yritän päästä ymmärrykseen. Kysymys mielelleni, "miksi"?

En saa vastausta, mutta, viesti teki minut onnelliseksi. Sain viestin elämältä, täällä on toivoa.

Minä uskon jälleen. Taas pääsen eteenpäin.

Kiitos, Muukalainen, vaikka haluaisin tietää... jos koputan oveesi, avaatko sen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot