Sekava mieli

Runoilija Inima2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna anteeksi,
käsitäthän,
en minä tarkoittanut,
en niin sanonut.

Mieleni teki sen!
Päätösvaltani on annettu pois,
kadotettu,
hävinnyt.

Mihin veit sen? Saisinko sen takaisin?

En osaa olla sekava, en tunnista itseäni,
vai,
onko tämä normaalia?

Anna anteeksi epäilykseni,
anna anteeksi sekava mieleni,
anna anteeksi, etten osaa olla minä,
juuri nyt,
kun se olisi kaikista tärkeintä.

Mutta kuuntele,
kyllä tämä tästä!
Siellä alla,
on se minä,
se,
jonka toivon sinun näkevän.

En ole se, jonka nyt näet,
välillä,
se on mieli,
joka sekoittaa,
saa kaiken kuohumaan...

Kuvittele puro,
puroon oksa,
ei oksa voi päättää,
mihin puro vie.

Minun puroni ovat tunteeni,
heittivät mieleni puroon,
siellä virta vie,
sekoittaa,
mieli käy pinnan alla,
ja taas haukkoo henkeä...

Siltä minusta tuntuu,
mutta,
tämä puro on väliaikainen,
kaikki rauhoittuu,
kun mieli pääsee taas,
maalle kuivalle.

Autathan minua?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot