Ei minun pitänyt

Runoilija Inima2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt katsoessani ulos,
tajuan,
ovat ajatukseni selkiytyneet jälleen.

Hitto!
Miksi minä niin utelin?
Eihän se minulle kuulu.

En tarkoittanut epäillä,
en halunnut oikeasti kysyä,
mutta minun piti.

Ymmärrän,
on paljon edessä,
tahdot nähdä,
kokea,
mennä,
lähteä.

Hienoa!

Toivotan onnea,
pelkään pahinta.

En enää kuitenkaan,
niin paljoa.

Ei se minulle kuulu,
mikä sinut vie,
anteeksi,
että kysyin.

Minun vain piti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot