Riippuvuuden silta

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun eniten sua tarvitsisin aikaa ei ole, elämä langoista vedetään, päivät syö itseään se satuttaa mua.
Rakastan sua liikaa eikä kehoni anna tilaa hengittää, vaan odottaa sua joka ilta viereeni palaamaan. Päivisin kun astelen tuttuja katuja saa kaikki paikat muistuttamaan sinusta, varsinkin ne pysäkit joissa hyvästelimme pitkin halauksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot