tunteita

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei voi tietää vaikka haluaisikin

Ilman sua ei oo mua tai edes yhtäkään avaruutta

Musta on väri, punainen on rakkaus

Haalenneet kuvat, vahvistuneet muistot

Laihuus on ihannointia, lihavuus on katkeruutta

Valo tien päässä kertoo kahvista lämpimässä

Muistot eivät kuole, ellei niitä tapa

Yö on aikaa erakon, aamu vailla virkkuaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot