Kuvaa

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Dia pyörii ilman kuvaa, ilman kasvoja, ilman kehoa.
Silität päätäni, suutelet niskaani,
kuiskaat korvaan enää tule en luoksesi.
Ilmeesi väritön, äänesi soinnuton
kantaa mut taas eteiseen hyvästelemään elämäsi.
Palaatko enää vaikka itken perääsi,
vaikka en ole enää vaimosi,
vain joku pelkkä rakastajattaresi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot