Rakkauden opetus

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun rakastaa täytyy pitää siitä kii,
ei unohtaa vaikka elämä pimeydellään uhkaa.
Sano hänelle että kaipaat häntä,
tähtitaivaan loisteessa tai vaikka männyn alla.
Syliin hänet kaappaa ja pidä omanas,
ei huomispäivä uhkaa tai edes tuleva.
Vaikka päivä kerrallaan täytyy muistaa elää,
silti siitä oikeasta täytyy kiinni pitää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi Hieno.

Pidin Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot