Kun

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ei tiedä mitä tekee, mutta tekee silti.
Kun ei osaa päättää, mutta päättää silti.
Löysin kultaa jota aarteena kannoin,
se oli lahja jonka luojalta haalin.
Luovu en vähällä, tuskin milloinkaan.
Muistathan mitä aarteena pidinkään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno
arvoituksellinen
mietin miten tulkitsisin

 

Käyttäjän kaikki runot