Sekö ei menekkään niin kuin saduissa?

Runoilija pieniaskel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän se vain tässä, itseäni vielä etsimässä, Elämän kysymyksiä miettimässä.
 

En uskonut koskaan todeksi,
että minäkin voin olla näin sokea
ja heikko.

En uskonut koskaan todeksi,
että minäkin voin tuntea tälläista kipua ja tuskaa,
jonka vain yksi sai aikaan.

Enkä uskonut todeksi sitäkään,
että kylmempää ja tunteettomampaa ihmistä voi olla kuin minä.

Mutta sinä olit.

Kaiken tuottamasi kärsimyksen jälkeen, kuitenkin kiitän sinua siitä, että avasit silmäni.

Avasit silmäni,
näkemään kuinka elämä ei menekkään niin kuin saduissa.
Kuinka Rakkaus on haurasta ja ihmiset petollisia.

Selite: 
Tässä jotain tämän hetken tuntemuksia. Hieman hoipertelevaa tekstiä. Kyynelten kera kirjoitettua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus olen itsekkin tuntenut ja ajatellut juuri noin.
Hetkittäin tunnen vieläkin. Silti olen tässä, lukemassa sinun runoasi. Ja mietin, kuinka onnellinen olenkaan ollut saadessani tuntea kaikki uskomattomatkin asiat, sillä juuri ne kasvattavat meitä ihmisinä kaikkein eniten.

Omilla silmillään tarkasteltuna oma kirjoittama teksti saattaa näyttää sekavalta ja hoipertelevalta silloin kun tunteet ovat pinnassa. Pidin runostasi, ehkä et vuodattanut kyyneleitäsi turhaan.

 

Käyttäjän kaikki runot