Nimetön

Runoilija pieniaskel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän se vain tässä, itseäni vielä etsimässä, Elämän kysymyksiä miettimässä.
 

Muistan kun me usein siskon kanssa mentiin metsään ja kuviteltiin sen olevan toinen maailma. Ne olivat aikoja jolloin ainut murhe oli, että mikä olisikkaan seuraava leikkimme. Laskettiin mäkeä, kirmattiin laitumella kuin villi intiaanit, laulettiin päivät pitkän prinsessoista ja niiden prinsseistään. Me osasimme olla onnellisia niin pienistä asioista. Me oltiin niin onnellisia kun meitä oli kaksi, jakamassa ilot ja surut. Miten koskaan olisinkaan pärjännyt jos minulla ei olisi ollut tuota ihanaa pikkusiskoa , joka teki mun lapsuudesta ainutlaatuisen.

Selite: 
siskolleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot